SUPPORT 

Last ned TeamViewer Quick Support

DeskShare (exe file)
DeskShare (zip file)
Bedanet 9320
Bedanet 9560
Bedanet 9220
Mer informasjon om terminalene på hjemmesiden til vår levernadør Kaba Benzing.

Terminaler.

Bedanet 93xx serien

-for komme/gå/fravær

Bedanet 93xx serien er beregnet for komme/gå/fraværregistrering. Alle terminalene har integrert ethernet interface (10/100Mbits) og kommuniserer via TCP/IP, og kan operere i både on-line og off-line modus. Den enkleste terminalen er svært prisgunstig og passer godt til virksomheter som har mange avdelinger, f.eks. butikker. Bedanet 9380, den mest avansert i denne serien er en multifunksjons-terminal som er PC-basert med Touch-screen, farge skjerm. 9380 kan settes opp som både WAP/WEB server. Alle terminalen kan utstyres med valgfri kortleser.

Bedas/Bedanet 95xx serien

Terminaler for komme/gå og jobbregistrering –

Bedas/Bedanet 95xx serien er en familie terminaler, som i tillegg til komme/gå/fravær funksjonalitet inneholder funksjoner for jobb-/produksjonsdata registrering. Alle terminalene har integrert ethernet interface (10/100Mbits) og kommuniserer via TCP/IP. Alle terminalene kan operere i både on-line og off-line modus. Terminalene kan utstyres med flere type kortlesere, f.eks. med berøringsfritt/industrikort og strekkode scanner. Den enkleste terminalen, Bedas 9520 har 5 programmerbare funksjonstaster og 2 x 20 tegns lysende display, de mest avanserte er PC-baserte, har 4 I/O for maskintid fangst, har 30 programmerbare funksjonstaster og fargedisplay eller er touch-screen baserte med 15” XGA display.

Touch-Screen terminaler

Vi kan levere touch screen terminaler med forskjellig funksjonalitet. Terminalene kan tilpasses hver enkelt kundes ønsker og krav ved hjelp av et applikasjons interface.

Registrering via SMS

Til WinTid™ leverer vi vår egenutviklede InfoTime SMS server som muliggjør inn/ut/fravær og jobbregistrering fra din mobiltelefon, ved å sende SMS-meldinger. Du vil kunne få svar tilbake på mobiltelefonen din om aktuell saldo, hvilken jobb du registrerte deg på osv. Løsningen passer utmerket til medarbeidere som er mye ute på oppdrag/tjenestereise, som montører, sjåfører, servicepersonell osv.

Til toppen.