Skiltgjenkjenning i InfoTrack

hero-jobbies-7

Tilbake etter sommerferie og nye funksjoner i InfoTrack

Sommeren er på hell, og vi i Infotronics er tilbake på kontoret, klare til å ta fatt på en spennende høst! Etter en travel vår, hvor vi har fått nye kunder og gjennomført flere store leveranser, er vi nå klare til å fortsette arbeidet med både nye og eksisterende kunder. Vi har store forventninger til hva denne høsten vil bringe, og vi ser frem til å jobbe sammen med kundene våre for å realisere nye prosjekter og løsninger.

InfoTrack: Automatisering av porter med skiltgjenkjenning

Plate regognition camera and access requestVi er også glade for å kunne dele en spennende nyhet i vårt produkt InfoTrack! Vi har lansert en integrasjon som muliggjør automatisk åpning av porter ved hjelp av skiltgjenkjenning. Denne funksjonen er designet for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder: Registrerte skiltnumre blir automatisk gjenkjent, og porten til anlegget åpnes uten behov for manuell inngripen. Funksjonen er basert på kameraer fra anerkjente Axis Communications som er fullt integrert med InfoTrack. 

Modulen har også full støtte for vareleveranser og andre ad-hoc behov. Sjåføren scanner en QR kode med mobilen, og fyller ut nødvendig informasjon. Når informasjonen er sendt inn, mottar ansvarlig på anlegget en tekstmelding for å godkjenne leveransen. Så snart søknaden er godkjent, vil sjåføren få beskjed og porten vil åpnes automatisk. Dette er en løsning som ikke bare sparer tid, men som også øker sikkerheten og effektiviteten ved verft og andre anlegg.

Alle bevegelser gjennom porten spores automatisk, slik at man har full kontroll på hvilke kjøretøy som er på anlegget til enhver tid. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss på skjemaet under eller på post@infotronics.no.