Gå til innhold

KDV

KDV er et effektivt verktøy for beregning av råvarebehov, lagerstyring og innkjøp på storkjøkken

KDV sørger for full kontroll over oppskrifter, svinnfaktorer, råvarebehov og priser på større produksjonskjøkken. Prinsippene for registrering av informasjon og beregning av faktorer er velprøvde, og gir svært god kontroll på både inntekter, kostnader og matsvinn for kantiner, hotell og cateringvirksomhet. 

KDV varegrupper

Råvarer

KDV gir oversikt over aktuelle råvarer, med egenskaper både ift ernæring, allergener, svinnfaktorer, kostnader og lagerhold. Løsningen støtter ulike enheter for f.eks innkjøp, lagerhold og bruk i oppskrifter og konvertering mellom disse. Løsningen kan integreres med innkjøpssystemer for å sørge for effektiv bestilling av riktige volumer ut fra forventet produksjon. 

Oppskrifter

Detaljerte ingredienslister registreres på hver enkelt menyrett. Ingrediensene kan være både råvarer og deloppskrifter, slik at man effektivt kan lage og bruke oppskriftene i den daglige produksjonen. Man registrerer både forbruk og svinn, som sammen med nøyaktig prisinformasjon på hver enkelt rett sørger for full kontroll på inntjeningskost. Ved å kombinere dette med forventede salgsvolumer får man også nøyaktige volumer for planlegging av innkjøp. 

KDV Ingredienser
matsvinn

Matsvinn

KDV bidrar til bedre kontroll på innkjøp og forbruk, og sørger dermed for å redusere matsvinn. I tillegg finnes det en egen modul for å registrere og analysere matsvinn, slik at man over tid kan se effekten av tiltakene man gjennomfører. 

Vil du vite mer? 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Infotronics KDV